Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de honingmeloen middendoor. Snij ½ in kleine blokjes en ½ in 6 gelijke balkjes.
-
Bestrooi de balkjes met suiker en een snuifje zout. Laat 30 min trekken. Spoel de meloenbalkjes af en dep droog.
-
Snipper wat muntblaadjes fijn.
-
Snij de aardbeien in kleine stukjes. Meng met de meloenblokjes, fijngesnipperde munt en voeg eventueel een beetje honing toe.
-
IJs van geitenkaas: klop de stengel citroengras plat. Zet dit samen met de suiker en het water op een vuur en laat opkoken.
-
Haal van het vuur en laat een beetje afkoelen. Voeg de geitenkaas toe en een beetje citroensap.
-
Laat volledig afkoelen en draai af in de ijsmachine tot ijs. Zet in de diepvries tot gebruik.
-
Gekaramelliseerde amandelen: warm de amandelen op in een pan zonder vetstof. Voeg een schep suiker toe en blijf roeren tot de suiker gaat smelten.
-
Giet er een klein scheutje olie bij, zo komen de noten los van elkaar.
-
Haal uit de pan en laat afkoelen.
-
Leg een meloenbalkje op het bord. Schep de mengeling van meloen en aardbeien erbij.
-
Maak een mooie quenelle van het ijs en leg op het fruit.
-
Werk af met wat takjes munt en de gekaramelliseerde amandelen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtKrijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven