Tartaar van avocado en groene appel met carpaccio van sint-jakobsvruchten
Weekdieren en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de veldsla fijn. Hak de walnoten. Pers de limoenen uit. Snipper de dille fijn.
-
Meng ¾ van het limoensap met de honing, olijfolie en fijngesnipperde dille. Snij de sint-jakobsvruchten in fijne plakjes en bestrijk met het mengsel. Laat de coquilles marineren.
-
Snij het vruchtvlees van de avocado en de appel met schil in brunoise. Schep de veldsla en gehakte noten erdoor. Maak aan met de rest van het limoensap en een scheutje room. Kruid met peper en zout.
-
Plaats een ring op het bord. Schep de tartaar erin en dek af met een dubbele laag carpaccio.
-
Trek de ring omhoog en serveer met de rest van de marinade en fijngesnipperde dille.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven