Vis. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij het vlees met een scherp mes in heel kleine blokjes. Breng op smaak met olijfolie, citroensap, versgemalen zwarte peper en zeezout.
-
Snij de olijven en augurkjes in plakjes. Snij de ansjovis in stukjes. Snij de tomaatjes in reepjes en de lente-uitjes in ringetjes.
-
Verdeel het vlees over gekoelde borden. Snij met een snelle beweging het kapje van de kwarteleitjes. Plaats de eitjes op de tartaar. Schik de overige ingrediënten er rond. Geef nog een draai met de peper
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven