Melk en Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Taquitos
Verwijder het vel van de kippenbillen en pluk het vlees van het bot.
-
Pel de look en pers fijn. Meng met de komijn en 50 ml tacosaus door de kip.
-
Verdeel de kip over de 8 tortilla’s. Strooi er wat gemalen kaas over.
-
Roer de maïzena los in het water.
-
Borstel de tortilla boven en onder de vulling in met het maïzenamengsel en rol strak op.
-
Guacamole
Verwijder de schil en de pit van de avocado. Mix de avocado fijn met de zure room en koriander. Breng op smaak met limoensap, zwarte peper en zout.
-
Afwerking
Halveer de kerstomaten. Snij de ijsbergsla in fijne reepjes.
-
Verwarm 1 cm arachideolie in een pan. Bak de tortilla’s goudbruin aan alle zijden in de olie. Laat uitlekken op keukenpapier en kruid met zout.
-
Serveer op een bord met de looksaus. Verdeel er wat taco-saus en guacamole over.
-
Werk af met de kerstomaten, ijsbergsla, jalapeñopepers en blaadjes koriander.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven