Taquitos de moronga
Selder , Gluten , Lactose , Melk , sojabonen en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de rode uien en snij ze in fijne halve ringen. Doe ze in een glazen bokaal met schroefdeksel.
-
Verwarm de azijn met de suiker en voeg een snuifje zout toe. Giet, als het tegen de kook aan komt, over de uien. Laat afkoelen.
-
Steek 20 cirkels van 10 cm Ø uit de tortilla’s.
-
Snij de groene paprika en tomaten in kleine blokjes. Pel de ui en look en snipper alles fijn. Snij de puntpaprika in fijne halve ringen en de bloedworst in plakjes.
-
Verhit een scheut olie in een pan en fruit de uisnippers. Voeg de groene paprika, look en puntpaprika toe en roerbak. Bak, als de groenten zacht zijn, de bloedworstplakjes erbij. Kruid met peper en zout en hou warm.
-
Verhit een dunne laag olie in een koekenpan en strooi de chilikruiden erbij. Bak de tortilla’s stuk per stuk aan beide zijden krokant in de hete olie.
-
Leg 2 taquitos op elkaar en beleg zuinig met de bloedworstbereiding. Leg wat ingelegde rode ui erop, verkruimel de feta erover en werk af met koriander en een kneepje limoensap.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtKrijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven