Allergenen
noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Giet de zongedroogde tomaten in een zeef en laat uitlekken. Snij de Parmezaanse kaas in stukjes.
-
Doe de uitgelekte tomaatjes, Parmezaanse kaas en cashewnoten in de blender.
-
Zet de blender aan en voeg al mixend de olijfolie toe. Mix tot je een smeuïge structuur krijgt.
-
Doe de tapenade in glazen bokaaltjes en zet in de koelkast tot gebruik.
-
Snij het stokbrood in stukjes en serveer bij de tapenade.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtBlijf op de hoogte van onze acties
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven