Allergenen

Schaaldieren , Eieren , Lactose , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Warm de oven voor op 200°C.

  2. Schil de aardappelen en snij in blokjes van 2 x 2 cm. Besprenkel met olijfolie en roer het paprikapoeder erdoor. Kruid met zwarte peper en zout.

  3. Rooster 20 min in de voorverwarmde oven.

  4. Pel de look en snipper fijn.

  5. Bak de scampi’s met de look in olijfolie in een antikleefpan 1 min aan elke zijde. Blus met de witte wijn en laat uitdampen. Kruid met zwarte peper en zout. Snipper de peterselie fijn en roer door de scampi’s.

  6. Snij de chorizo in schijfjes van 1,5 cm. Snij de manchego zonder korst in 12 stukken.

  7. Rode aioli

    Mix de geroosterde paprika met de lookpuree en eidooiers in een maatbeker. Vul aan met de maïsolie en mix tot een gladde mayonaise. Breng op smaak met zout, cayennepeper en citroensap.

  8. Steek de ingrediënten afwisselend op satéstokjes: manchego, chorizo, scampi, honingtomaat en aardappel. Serveer met de aioli.