Tajine met kabeljauw, mosseltjes, venkel en gepekelde citroen
Vis , Weekdieren en noten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Was de mosselen. Verwijder de kapotte schelpen.
-
Schil de aardappelen en snij in stukken. Snij de gepekelde citroen in 4. Snij de partjes citroen daarna in 4 gelijke stukken.
-
Pel de ui en snipper fijn. Snij de venkels in lange repen. Stoof de ui en venkel aan in een klont boter en kruid met peper en zout. Voeg de amandelen en gepekelde citroen toe. Voeg 2 el bloem toe en laat kort drogen. Giet de visfond en amandeldrink erbij en laat ± 5 min zachtjes koken.
-
Schik de kabeljauw, aardappelen en mosselen op de groenten en laat ± 15 min zachtjes garen onder een deksel.
-
Werk af met dille en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven