Vis , Mosterd en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Meng ½ van de harissa met zout en de gemalen komijn. Wrijf de stukken vis hiermee in en laat 2 u in de koelkast marineren.
-
Pel de ui en snipper fijn. Spoel de kikkererwten en laat uitlekken. Pluk de korianderblaadjes en snij de steeltjes fijn.
-
Verwarm de tajine, giet er een scheut olie in en stoof de uisnippers aan. Kruid met peper en zout en roer de rest van de harissa erdoor. Roerbak 1 min en overgiet met gepelde tomaten. Breek ze met een lepel in stukken en voeg koriandersteeltjes, ras el hanout en vissaus toe.
-
Sluit de tajine en laat 10 min pruttelen. Voeg kikkererwten, honing en kerstomaten toe en schik de stukken vis er bovenop. Sluit de tajine en laat in 10 à 15 min garen (afhankelijk van de dikte van de filet).
-
Werk af met korianderblaadjes en serveer met couscous.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven