Tahdig
Eieren , Lactose , Melk , noten en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Spoel de basmatirijst. Kook hem gaar in gezouten water zoals aangeduid op de verpakking en laat uitlekken.
-
Meng de rijst met de yoghurt, eidooier, saffraan, koriander en kurkuma. Kruid met peper en zout.
-
Smelt de boter samen met een scheut olijfolie in een antikleefpan.
-
Giet het rijstmengsel in de pan, dek af met een vel boterpapier en zet er een deksel op. Laat op een zacht vuurtje garen zonder erin te roeren.
-
Als de rijst gaar is, leg een bord op de rijst en draai de pan om zodat de tahdig omgekeerd op het bord ligt.
-
Snij de dadels in stukjes. Werk het gerecht af met de gemengde noten, amandelschaafsel, rozijnen en dadels.
-
Giet er nog een scheutje olijfolie over en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven