Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de tomaten in schijfjes en vervolgens in Doe ze in een diepe pan en overgiet rijkelijk met olijfolie.
-
Snij de verse zalm in kleine stukken. Voeg toe aan de tomaten.
-
Zet de pan op het vuur en verwarm de tomaten en zalm.
-
Hou 1 snede zalm per persoon over voor de afwerking. Snij de rest van de gerookte zalm in fijne reepjes en doe bij de tomaten en verse zalm.
-
Laat ± 10 min garen.
-
Duw de tomaten plat met een aardappelstamper, zo komt al hun sap vrij.
-
Voeg de room toe aan de saus. Kruid met paprikapoeder.
-
Kook de pasta zoals aangegeven op de verpakking.
-
Giet de pasta af en schep in een diep bord.
-
Verdeel de saus erover. Werk af met een sneetje gerookte zalm en een takje peterselie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven