Vis en noten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Paprikapesto
Halveer de paprika’s en verwijder de zaadlijsten. Zet op een ovenplaat met de bolle kant naar boven en rooster zwart onder de grill van de oven. Haal uit de oven en leg in een kom. Dek af met plasticfolie en laat 10 min rusten.
-
Rooster de amandelen in een pan zonder vetstof goudbruin.
-
Pel de look.
-
Verwijder de pel van de paprika’s en mix met 30 ml olijfolie, de look, gepelde amandelen en 50 g parmezaan tot een pesto. Breng op smaak met cayennepeper, zout en citroensap.
-
Warm de oven voor op 120°C.
-
Leg de zalmhaasjes met de kerstomaten in een ovenschotel en besprenkel met olijfolie. Kruid met zwarte peper en zout. Zet 30 min in de voorverwarmde oven.
-
Pel de sjalot en snipper fijn. Halveer de courgette in de lengte en snij in halve maantjes van 1 cm. Verhit wat olijfolie in een sauspan en roerbak de courgette lichtbruin. Roer de sjalot erdoor en bak glazig.
-
Voeg de paprikapesto toe en laat rustig opwarmen.
-
Breng gezouten water aan de kook en kook de tagliatelle al dente zoals aangegeven op de verpakking.
-
Schep de tagliatelle uit het kookwater bij de pesto en roer goed door.
-
Serveer met een zacht gegaard zalmhaasje en de kerstomaten. Werk af met blaadjes oregano en basilicum. Serveer met partjes citroen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven