Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Droog 4 plakjes pancetta 40 min in de oven op 70°C tot ze krokant zijn.
-
Schil de groene asperges waar nodig. Kook ze in gezouten water. Laat afkoelen in kookvocht.
-
Ontpit de olijven en snij in plakjes. Snipper de pancetta en peterselie fijn.
-
Kook de tagliatelle gaar in ruim gezouten water. Giet af en laat uitlekken.
-
Snij de punten van de asperges af en snij de rest in kleine rondellen.
-
Meng de pasta met stukjes groene asperges, pancetta en peterselie.
-
Serveer in diepe borden, werk af met olijven, aspergepunten en plakjes gedroogde pancetta. Besprenkel met olijfolie, sap en zeste van citroen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtKrijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven