Allergenen
Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Peterselieolie: spoel de peterselie en pluk de blaadjes. Dep goed droog. Mix met olijfolie. Duw door een fijne zeef.
-
Snij de olijven in fijne plakjes.
-
Kleur de pijnboompitten in een hete pan met antikleeflaag. Laat afkoelen op een bord.
-
Kook de pasta beetgaar zoals aangegeven op de verpakking. Giet af.
-
Dresseer de pasta in het midden van het bord. Schik de coppa errond. Verdeel de geroosterde pijnboompitten en olijven over de pasta. Werk af met de peterselieolie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Blijf op de hoogte van onze acties
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven