Vis , Gluten en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pluk het groen van de venkel en snipper fijn.
-
Bak de panko of het broodkruim al roerend goudbruin in wat olijfolie. Kruid met zout. Roer er het venkelgroen door.
-
Pel de ui en snij in fijne halve ringen.
-
Snij de stelen van de venkel. Halveer de venkel en verwijder de kern. Snij in fijne snippers.
-
Laat de sardines uitlekken en snij in stukken van 3 cm.
-
Rooster de pijnboompitten in een pan en bewaar apart.
-
Verwarm wat olijfolie en roerbak de ui en venkel glazig.
-
Voeg de ansjovisfilets toe en laat smelten. Roer de tomatenpuree en saffraan erdoor.
-
Blus met de witte wijn en laat volledig verdampen.
-
Breng licht gezouten water aan de kook en voeg de tagliatelle toe. Laat koken tot hij al dente is.
-
Blus de saus met 1 pollepel kookvocht van de pasta en voeg de rozijnen en pijnboompitten toe. Laat zacht koken.
-
Schep de tagliatelle na gaartijd rechtstreeks uit het pastawater bij de saus.
-
Roer goed door en voeg nog 3 à 4 pollepels pastakookvocht toe om het geheel smeuïger te maken. Laat de pasta goed sudderen in de saus.
-
Roer de sardines eronder en werk af met het broodkruim.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven