Selder , Eieren , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Reinig de selder en wortels. Snij in kleine stukjes. Pel de ui en snipper fijn.
-
Giet de olijfolie in een pan en voeg de uisnippers en groentestukjes toe.
-
Voeg het vlees en het fijngesneden spek toe en laat het geheel mooi bruin bakken.
-
Blus met de witte wijn en laat indikken tot er geen vloeistof meer is.
-
Voeg de tomatenpuree, het takje tijm en de vleesbouillon toe en kruid met peper en zout.
-
Laat gedurende 2 uur zacht koken.
-
Kook de pasta gedurende 7 minuten in kokend gezouten water.
-
Giet de pasta af en laat uitlekken in een vergiet.
-
Check of de saus dik genoeg is. Indien niet, bind met 1 eetlepel maïzena.
-
Verdeel de pasta over de borden. Schep de bolognesesaus erover. Werk af met de geraspte Parmezaanse kaas.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven