Schaaldieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de ijsbergsla in fijne reepjes.
-
Salsa: schil de mango, verwijder de pit en snij het vruchtvlees in kleine blokjes.
-
Snij de tomaatjes in kleine stukjes.
-
Verwijder steelaanzet en zaadjes van de piccantina en snij het vruchtvlees in hele kleine stukjes.
-
Snij de lente-uitjes in ringetjes.
-
Snij blaadjes en steeltjes van de koriander fijn.
-
Schep de salsaingrediënten door elkaar zodat het limoensap mooi verdeeld is en plaats koel.
-
Bestrooi de scampi’s met fajitakruiden en schep door elkaar.
-
Smelt een klontje boter in een pan en bak de scampi’s in enkele minuten gaar. Besprenkel met citroensap.
-
Bedek de bodem van de taco’s met ijsbergsla, vul verder tot de helft met rauwkostmix.
-
Verdeel de scampi’s erover en vul verder met mangosalsa.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven