Taco’s met krab, avocado, kiwi en groene kruiden
Schaaldieren , Eieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Haal het krabvlees uit het blik en spoel kort.
-
Kook het ei hard (10 min), pel het en hak het fijn.
-
Snij het wit van de lente-ui fijn. Snij het groen van de lente-ui in lange julienne en bewaar in de koelkast in water.
-
Versnipper de bieslook en platte peterselie en meng met het krabvlees, de lenteui en het ei. Voeg mayonaise en 1 el yoghurt toe en meng tot een smeuïg geheel.
-
Schil de kiwi’s en snij in fijne stukjes. Pel de avocado, verwijder de pit, snij in stukken en mix glad met wat yoghurt. Kruid met zout en peper.
-
Schik de krabsalade in de harde taco’s en verdeel de stukjes kiwi erover.
-
Werk af met de avocadocrème en julienne van lente-ui.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven