zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Marinade
Pel de look en snij de koriander grof. Doe samen met de rest van de marinade-ingrediënten in de blender en mix.
-
Leg de biefstuk in een glazen schaal, overgiet met ¾ van de marinade en kruid met peper en zout. Dek af met plasticfolie en zet minstens 2 u koel weg. Zet de rest van de marinade ook in de koelkast.
-
Pel de uien en snipper fijn. Snij steeltjes en blaadjes van de koriander fijn.
-
Snij de ijsbergsla fijn. Snij de limoen in partjes. Snij het vruchtvlees van de avocado’s in plakjes.
-
Bak de steak op een hete grillpan aan beide kanten, laat 5 min rusten onder aluminiumfolie en snij dan in reepjes.
-
Verwarm de gorditas aan beide kanten onder de grill en vul ze met sla, steakreepjes, uien, avocado en koriander.
-
Werk af met salsa en knijp er een partje limoen over uit.
-
Serveer met de apart gehouden marinade en je favoriete pikante saus.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven