Melk en Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Wrijf de bakvorm in met olie.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Steek uit ieder tortillavel een cirkel van 8 cm diameter. Duw deze in een muffinvorm en druk mooi aan zodat je een 'cupvorm' bekomt.
-
Bak deze 4 min af in de voorverwarmde oven.
-
Pel de ui en snipper fijn. Snij de tomaat in kleine blokjes. Snipper wat korianderblaadjes fijn.
-
Verhit de arachideolie in een pan en bak het gehakt rul. Voeg de uisnippers en tomatenblokjes uit blik toe. Laat zachtjes sudderen. Kruid met pili-pili.
-
Verdeel dit mengsel over de tacocups en bestrooi met de cheddarkaas.
-
Bak 5 min in de oven op 180°C.
-
Haal de tacocups uit de bakvorm. Werk af met een toefje zure room, verse tomatenblokjes en fijngesnipperde koriander.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven