Taco van koolrabi met tartaar van black tiger scampi’s
Schaaldieren , Eieren en Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Ontdooi de scampi’s. Pel ze en snij fijn.
-
Pel de sjalot en snij fijn.
-
Meng de sjalot met de scampi’s en breng op smaak met olijfolie, zeste van limoen en limoensap. Meng de gesneden bieslook eronder. Kruid met peper en fleur de sel.
-
Meng de mayonaise met de mierikswortel en kruid met peper en zout.
-
Schil de koolrabi en snij in fijne plakken.
-
Leg de plakken open en schik er een lepeltje mayonaise in en een lepel scampi erop. Vouw toe en doe bovenaan dicht met een wasknijpertje. Werk af met wat kervel.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven