Kan allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Warm de oven voor op 140°C.
-
Pel de ui en snij grof. Pel de look en pers fijn.
-
Pers de sinaasappelen uit tot 100 ml sap.
-
Leg het varkensvlees in een stoofpot en kruid met zwarte peper en zout. Meng de look, de ui, de cayennepeper, het komijnpoeder, de oregano, de laurier, het sinaasappelsap, de rundsbouillon en de cola erdoor.
-
Zet 3 u afgedekt in de oven.
-
Mangosalsa: snij de kerstomaatjes in Snij de komkommer in de lengte in Verwijder de zaadjes met een kl en snij het vruchtvlees in blokjes. Schil de mango en snij in fijne blokjes.
-
Snipper het wit van de lenteuitjes en de koriander fijn.
-
Meng de kerstomaatjes, koriander, mangoblokjes en lente-ui met 1 kl zonnebloemolie en wat limoensap. Kruid met zout.
-
Haal het varkensvlees uit het vocht. Trek het met een vork uit elkaar en laat het gaarvocht inkoken tot een dikke saus.
-
Roer het vlees door de saus.
-
Warm de taco’s op in de oven, zoals aangegeven op de verpakking.
-
Serveer het varkensvlees in een taco en werk af met de mangosalsa, guacamole en wat korianderblaadjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven