Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de champignons, ui en courgette in plakjes. Halveer de tomaatjes en schep alles in een bakblik. Besprenkel met olijfolie en kruid met oregano, peper en zout. Hussel door elkaar. Zet onder een hete grill en laat garen. Schep regelmatig om.
-
Leg de geroosterde groenten op de onderste helft van de tortilla en bestrooi met de kaas. Vouw dicht en leg op een warme bakplaat. Laat krokant kleuren onder de grill.
-
Werk af met rucola en basilicumblaadjes. Serveer warm.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven