Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Marinade: rasp 100 g ui en de look fijn.
-
Meng de geraspte ui en look met 50 ml water en alle overige ingrediënten voor de marinade.
-
Snij het beentje uit de kippenkoteletten, zonder het vlees in stukken te snijden.
-
Kneed de marinade in het vlees. Laat minstens 1 u marineren.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Pel de overige ui en snij door het hart in 2.
-
Leg 1 helft met de platte kant in een ovenschotel. Prik er een satéstok in, zodat deze stabiel staat.
-
Steek de stukken kip met de marinade op de satéstok. Kruid elk stuk kip met wat zout.
-
Plaats 1 u 40 min afgedekt met aluminiumfolie in de oven.
-
Laat nog 20 min onafgedekt verder bruinen.
-
Snij de komkommer in dunne plakjes en meng met de rauwkost.
-
Meng met de yoghurtdressing en kruid naar smaak met zwarte peper en zout.
-
Snij de kipkebab na gaartijd in fijne stukken.
-
Vul een taco met rauwkost, kip en werk af met wat looksaus.
-
Versier met blaadjes platte peterselie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven