Tacchino sgombro affumicato (kalkoen met saus van gerookte makreel)
Selder , Vis en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Marineer de kalkoenfilet met de laurier, salie, tijm en rozemarijn 12 u in de wijn.
-
Pel de uien. Pel en pers de look fijn.
-
Snij de wortels, selder en uien in brunoise. Snij de peterselieblaadjes fijn.
-
Stoof de wortel, selder, ui en look in olijfolie. Kruid met peper en zout en roer de peterselie erdoor.
-
Zeef de marinade, voeg 500 ml water toe en breng aan de kook.
-
Leg de kalkoenfilet erin, zorg ervoor dat hij onder staat en voeg indien nodig meer water toe. Breng aan de kook en laat 40 min garen op een zacht vuur.
-
Laat afkoelen in het kookvocht, haal uit de bouillon en laat uitlekken. Dek af en leg in de koelkast.
-
Zeef de bouillon en laat inkoken.
-
Saus
Doe het vlees van de makreel met de ansjovis, de eieren, het citroensap, de olijfolie en 3 el kookvocht in een hakmolentje en mix tot een gladde puree. Voeg meer kookvocht toe indien nodig.
-
Snij de kalkoenfilet in dunne plakjes, schik op borden en bedek met saus.
-
Laat rusten en werk af met kappertjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven