Eieren , noten en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Suikersiroop
Kook de witte wijn en 200 g suiker met de kaneelstok en vanillestok op.
-
Schil de conferenceperen, snij telkens de lange hals af en hou apart. Draai met een parisiennelepel bolletjes uit de buik van de peer.
-
Gaar het bovenste deel en de bolletjes beetgaar in de suikersiroop en laat ze daarin afkoelen.
-
Verwarm de oven voor op 170°C.
-
Schik het brickdeeg tussen 2 tartelettevormpjes en bak goudbruin in de oven. Haal uit de oven en laat afkoelen.
-
Kook de melk en pralinépasta samen op.
-
Klop de eidooiers glad met 20 g suiker en voeg het vanillepuddingpoeder toe. Giet de kokende melk op het dooiermengsel en roer alles los. Kook dit mengsel ± 2 min al roerend op.
-
Laat afkoelen, roer los en verdeel over de gebakken brickkoekjes.
-
Schik de gepocheerde peer op de pralinécrème en werk af met pralinénootjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven