T-bonesteak met baked potato, whiskybotersaus en maïsslaatje
zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Warm de oven voor op 150°C.
-
Was de aardappelen, schil ze niet. Leg ze in een ovenschaal op een bed van grof zout en prik in met een mes. Laat 1 u 30 min garen, afhankelijk van de grootte.
-
Pluk de kropsla. Laat de maïs uitlekken en vul 4 blaadjes met de maïs.
-
Snij de paprika's in stukken, verwijder de zaadlijsten. Snij in partjes. Pel de ui en snij in 8 kwartjes.
-
Snipper de verschillende groene kruiden fijn. Pel de sjalot en snipper fijn. Meng de boter met de kruiden, sjalot en whisky. Kruid met peper en zout. Meng goed en rol op in cilindervorm. Bewaar in boterpapier in de koelkast.
-
Laat de reepjes spek 45 min drogen in de oven op 150°C. Maal tot een crumble in een keukenblender. Hou apart.
-
Laat het vlees 20 min rusten op kamertemperatuur. Kruid met peper en zout. Wrijf in met olijfolie. Schroei aan beide zijden dicht op een hete grillpan. Laat het vlees daarna verder garen in de oven op 180°C volgens de gewenste bakwijze.
-
Gril tegelijkertijd de paprika's en de kwartjes ui.
-
Werk het vlees af met de spekcrumble. Serveer met de sla, gegrilde ui & paprika's, pepertjes en een doormidden gesneden baked potato met whiskykruidenboter.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven