Lactose , Melk , sesamzaad en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de mango en de ananas en snij in kleine dobbelsteentjes.
-
Verwarm wat sesamolie in een wok en bak de ananasblokjes. Voeg de mango toe en overgiet met wat honing. Laat dit geheel karamelliseren.
-
Meng voor de syllabub de wijn met het citroensap en de suiker. Roer tot alle suiker is opgelost.
-
Voeg de room toe en klop tot het mengsel stevig is. (Gebruik geen mixer, anders is de kans groot dat je klonters krijgt).
-
Vul de bodem van de glazen met het gekaramelliseerd fruit en giet de syllabub erbovenop. Zet in de koelkast om af te koelen.
-
Werk net voor het opdienen af met nog wat extra gekaramelliseerde ananas en mango.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven