Eieren , Gluten , Lactose , Melk , noten en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Rol het deeg uit en bekleed de taartvorm ermee. Bedek met bakpapier en bakparels en bak 10 à 15 min blind in een voorverwarmde oven op 180°C.
-
Schil de zoete aardappelen en snij ze in kleine blokjes. Zet ze in een kleine kookpot net onder water en kook gaar.
-
Giet de aardappelen af en stamp ze fijn met een pureestamper. Voeg suiker, kaneel en nootmuskaat toe.
-
Klop de eieren los met het vanille-extract en de gecondenseerde melk. Schep door de zoete aardappelpuree en meng de boter eronder.
-
Schep de vulling in de taartvorm. Versier de taart met halve noten en bestrooi het midden met wat kaneel.
-
Bak in 20 à 25 min gaar.
-
Serveer warm of op kamertemperatuur met een bolletje vanille-ijs of slagroom.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtKrijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven