Sweet and sour pork
Eieren , Gluten , Lactose , Melk , Pindanoten en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de spiering in blokjes van 2 x 2 cm. Meng het lookpoeder, zout, de sojasaus en het ei voor de marinade. Roer het vlees door de marinade en laat minstens 20 min rusten.
-
Pel de ui en rode ui, snij ze in vier en halveer elk kwartje.
-
Verwijder de steelaanzet en zaadjes van de paprika’s. Snij in stukken van 2 x 2 cm.
-
Schil de ananas. Snij in schijven van 1 cm. Verwijder de harde kern. Snij in stukjes van dezelfde grootte als de paprikastukjes.
-
Meng de ketchup, suiker, rijstazijn, maïzena en het water voor de saus, met een snuifje zout.
-
Roer de bloem door het gemarineerde vlees.
-
Verhit een bodempje arachideolie in een wok.
-
Strooi maïzena in een bord.
-
Haal de stukjes vlees door de maïzena en bak ze krokant in de wok. Schep uit de wok en laat uitlekken op keukenpapier.
-
Verwijder de olie voorzichtig en wrijf de wok proper met keukenpapier. Let op dat die niet meer te heet is.
-
Verhit wat verse olie en roerbak alle groenten en ananas beetgaar.
-
Roer het vlees erdoor en blus met de saus. Laat goed doorwarmen en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven