Eieren en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Breng het water met de rijst aan de kook zonder deksel, tot de rijst het water volledig heeft opgenomen.
-
Hou 50 ml van de melk apart en roer de maïzena hierdoor. Doe de overige melk bij de rijst en breng aan de kook.
-
Laat 20 min sudderen zonder deksel op een zacht vuur. Roer regelmatig!
-
Roer de suiker, vanillesuiker en melk met maïzena erdoor. Laat nog 2 min sudderen.
-
Haal van het vuur en laat 15 min afkoelen. Roer het eigeel erdoor met een klopper.
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Verdeel de rijstpap over de ovenschaaltjes. Zet de schaaltjes in een diepe ovenschaal en zet ze half onder met warm water.
-
Bak 20 min in de warme oven.
-
Haal uit de oven en laat afkoelen.
-
Hak de pistachenoten fijn. Serveer koud, afgewerkt met gehakte pistache en wat kaneelpoeder.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven