Allergenen
Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Spoel de rijst overvloedig onder koud stromend water.
-
Breng de rijst samen met het water aan de kook.
-
Zet, als water en rijstpeil gelijk komen, het vuur zachter en laat nog 10 min verder koken.
-
Haal van het vuur en laat nog 10 min zwellen.
-
Verwarm de azijn en los de suiker en het zout erin op; laat afkoelen.
-
Laat de rijst afkoelen tot lauwwarm.
-
Schep het azijnmengsel door de lauwe rijst.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Blijf op de hoogte van onze acties
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven