Vis. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Spoel de quinoa onder stromend water. Doe in een kookpot en laat kort roosteren.
-
Voeg het water toe en laat volledig gaar koken.
-
Sushi su: verwarm de azijn en los de suiker en het zout erin op. Laat afkoelen.
-
Doe de quinoa in een glazen of houten kom en schep de sushi su door de warme quinoa.
-
Bekleed ¾ norivel met de quinoa en laat het bovenste ¼ gedeelte vrij. Bestrijk de quinoa met een dun laagje tonijnsla. Leg onderaan horizontaal over de hele lengte fijne reepjes lente-ui.
-
Rol het norivel stevig op en druk de sushirol met het matje stevig aan. Bevochtig de uiteinden zodat ze blijven kleven.
-
Leg de rol in de koelkast tot gebruik. Snij vlak voor het opdienen in 8 stukken.
-
Tip: opgelet bij het eten, want quinoa plakt minder goed dan rijst.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven