Suprême van parelhoen met verse vijgen en druiven
Gluten , Lactose , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Meng de witte wijn met de honing en de olijfolie.
-
Leg de suprêmes in een ovenschaal en overgiet met de marinade.
-
Pluk de rozemarijnnaaldjes en strooi over de parelhoen, kruid met peper en zout. Dek af met plasticfolie en laat minstens 4 u rusten in de koelkast. Draai het vlees regelmatig om.
-
Snij de vijgen kruiselings in en trek ze open, vul met geitenkaas en kruid met peper, zout en rozemarijn. Schik met de druiven in een ovenschaal en besprenkel met olijfolie.
-
Verwarm de oven voor op 210°C.
-
Beboter een ovenschaal en schik het vlees erin.
-
Bak goudbruin en gaar in 45 min; bedruip het vlees regelmatig met de vrijgekomen jus. Zet na 20 min de schaal met vijgen en druiven ook in de oven.
-
Serveer met verse kroketten.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtKrijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven