Selder , Eieren , Gluten , Lactose , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de sjalot en look, snipper alles fijn. Verwarm de olijfolie en bak de sjalot en look glazig.
-
Roer de tijm en rijst erdoor. Blus met de rode wijn en laat verdampen. Voeg de passata toe en roer tot de rijst deze bijna volledig heeft opgenomen.
-
Bevochtig met ½ van de bouillon. Laat rustig sudderen tot deze is opgenomen door de rijst. Voeg de overige bouillon toe en laat in de rijst trekken.
-
Haal van het vuur, verwijder de tijm en roer de boter en gemalen parmezaan erdoor. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Laat afkoelen tot kamertemperatuur. Zet min. 2 uur in de koelkast.
-
Snij de mozzarella in blokjes van 1 x 1 cm. Verdeel de rijst in 12 porties. Leg een stuk mozzarella op elke portie rijst en rol op tot een cilinder.
-
Paneren
Haal elke cilinder eerst door de bloem, dan door het losgeklopte ei en ten slotte door het paneermeel. Herhaal de laatste 2 stappen.
-
Frituur goudbruin op 180°C.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven