Supplì al telefono

Supplì al telefono

risottoballetjes

Allergenen

Selder , Eieren , Gluten , Lactose , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Pel de sjalot en look, snipper alles fijn. Verwarm de olijfolie en bak de sjalot en look glazig.

  2. Roer de tijm en rijst erdoor. Blus met de rode wijn en laat verdampen. Voeg de passata toe en roer tot de rijst deze bijna volledig heeft opgenomen.

  3. Bevochtig met ½ van de bouillon. Laat rustig sudderen tot deze is opgenomen door de rijst. Voeg de overige bouillon toe en laat in de rijst trekken.

  4. Haal van het vuur, verwijder de tijm en roer de boter en gemalen parmezaan erdoor. Kruid met zwarte peper en zout.

  5. Laat afkoelen tot kamertemperatuur. Zet min. 2 uur in de koelkast.

  6. Snij de mozzarella in blokjes van 1 x 1 cm. Verdeel de rijst in 12 porties. Leg een stuk mozzarella op elke portie rijst en rol op tot een cilinder.

  7. Paneren

    Haal elke cilinder eerst door de bloem, dan door het losgeklopte ei en ten slotte door het paneermeel. Herhaal de laatste 2 stappen.

  8. Frituur goudbruin op 180°C.