noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Ontpit de dadels en hak ze in stukken.
-
Doe de noten in de keukenrobot en maal fijn. Voeg de dadels en het cacaopoeder toe en laat malen tot je een fijn mengsel verkrijgt.
-
Giet het geheel in een vierkant bakblik, bekleed met bakpapier. Druk goed aan en zorg dat de randen recht zijn.
-
Laat 30 minuten in de koelkast hard worden.
-
Snij in stukken of repen.
-
Bewaar in aluminiumfolie. Zo blijven ze zeker 4 dagen goed, als je er zolang van kan blijven natuurlijk!
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven