Eieren en Gluten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Los de verkruimelde gist op in het water. Vermeng met de bloem en voeg de losgeklopte eieren, 2 eetlepels olie, suiker en snuifje zout eraan toe. Kneed alles tot een elastisch deeg. Vorm tot een bal.
-
Leg de deegbal op bakpapier en dek af met een schone doek. Laat 1 uur rijzen op kamertemperatuur.
-
Druk de lucht uit het deeg. Vorm opnieuw tot een bal en laat nog een half uur rijzen.
-
Rol het deeg tot een streng. Bedek een bakplaat met bakpapier en vorm een hart. Zorg ervoor dat het deeg niet te veel rekt. Druk de uiteinden bij elkaar.
-
Bestrijk het hart met losgeklopte eidooier. Druk er zilverparels, suikerparels en suikerbloempjes in.
-
Bak 15 minuten op 200°C, draai de oven lager tot 180°C en bak nog 15 minuten.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven