Allergenen
noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Smelt elke chocolade afzonderlijk.
-
Leg de satéstokjes open op de siliconenmat en zorg ervoor dat er voldoende plaats is tussen de stokjes.
-
Giet de chocolade in cirkels over de stokjes . Strooi de verschillende soorten noten op de chocolade.
-
Laat de chocolade afkoelen en maak los.
-
Schik de stokjes in glazen gevuld met droge rijst, zodat de stokjes rechtop blijven staan.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Blijf op de hoogte van onze acties
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven