Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Pel de sjalotjes en snipper fijn.
-
Schil de appelen, verwijder het klokhuis en snij in partjes.
-
Bak de spekreepjes krokant in een droge koekenpan met antiaanbaklaag. Laat uitlekken op keukenpapier.
-
Blancheer de Flower Sprouts beetgaar in licht gezouten water.
-
Schil de aardappelen, snij in stukken en kook ze gaar.
-
Bak de appelplakjes in boter goudbruin aan beide zijden. Haal de appelplakjes uit de pan en stoof in dezelfde pan de Flower Sprouts aan in boter, kruid met peper en zout.
-
Stamp de aardappelen en breng op smaak met nootmuskaat, Griekse yoghurt, peper en zout. Schep de spekjes, Flower Sprouts en de helft van de appels erdoor en hou warm.
-
Bak de struisvogelsteaks kort aan elke kant goudbruin in boter, kruid met peper en zout. Leg het vlees op een bakplaat en laat nog 10 à 15 minuten, afhankelijk van de dikte van het vlees, verder garen in de oven.
-
Stoof in dezelfde pan de sjalotsnippers glazig in boter, blus met cider en roer de fond erdoor.
-
Voeg het takje tijm toe en laat 20 minuten sudderen op een laag vuur, breng op smaak met peper en zout.
-
Verdeel de stoemp over voorverwarmde borden, schik de appeltjes en struisvogelsteak ernaast en nappeer met de saus.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven