Gluten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Reinig de prei en snij het wit van de preistengels in fijne ringen. Stoof ze zacht in olijfolie. Kruid met peper en zout. Giet af en laat uitlekken in een vergiet.
-
Rooster de pijnboompitten in een hete pan zonder vetstof. Schud ze regelmatig op, de pijnboompitten kleuren snel. Haal uit de pan en laat uitlekken op wat keukenpapier.
-
Snij de abrikozen in kleine stukjes. Meng ze samen met de preiringen en pijnboompitten door de ricotta. Breng op smaak met versgemalen zwarte peper en zeezout.
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Bestrijk de vellen brickdeeg met olijfolie. Leg een vel op het werkblad en bestrooi met panko. Leg er een vel brickdeeg bovenop en bestrooi met panko. Dek af met een laatste vel brickdeeg. Schik de helft van de preivulling horizontaal op het vel, maar laat de randen vrij. Rol de strüdel strak op en plaats op een bakmatje.
-
Herhaal met de rest van de ingrediënten. Bak de 2 rollen in het midden van de oven in 30 minuten goudbruin krokant.
-
Snij in plakken en serveer onmiddellijk.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven