Strudel met aubergine, zoete aardappel en cashewnoten

Eieren , Vis , Gluten , Lactose , Melk , Mosterd , noten , Pindanoten en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Deeg:
-
Doe de nul-nul-bloem, zonnebloemolie, het ei, zout en water in de kom van de keukenrobot en kneed net zo lang tot je een soepel, elastisch en zijdezacht deeg hebt. Eerst gaat het erg kleven: laat de machine minstens 15 min verder draaien en het komt uiteindelijk goed.
-
Verdeel het deeg in 2 bolletjes, bestrijk ze met olie en leg ze op een bord.
-
Giet kokend water in een aardewerken kom zodat die opwarmt, giet het water weg, droog vluchtig en plaats de kom omgekeerd op het deeg. De vochtige warmte zorgt ervoor dat het deeg heel soepel wordt.
-
Laat minstens 30 min rusten.
-
Bestrooi de doek licht met bloem, haal 1 bol deeg vanonder de stolp en druk het aan alle zijden in de bloem. Bepoeder ook je deegrol en rol zo dun mogelijk uit tot een rechthoek.
-
Pak het deeg vast en laat walsen over de knokkels van je handen; je doet dit snel en rondom rond. Door de zwaartekracht zal het deeg nog uitrekken en dunner worden. Spreid tot het deeg licht doorzichtig wordt en leg terug op het doek.
-
Klaar om te vullen.
-
Afwerking:
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Schil de zoete aardappelen en snij in schijfjes. Snij de aubergine in fijne parten. Schik alles op een bakplaat. Bestrooi met garam masala, currypoeder en zout. Besprenkel met olie en bak 15 min in de oven. Haal uit de oven en laat afkoelen.
-
Hak de noten grof.
-
Leg het deeg op een propere doek.
-
Smelt de boter en bestrijk het deeg ermee. Bestrooi met panko en de helft van het kokospoeder.
-
Laat een brede rand deeg vrij en leg daarboven de vulling horizontaal in een rechte lijn. Strooi de cashewnoten erover en sla het vrijgehouden deeg over de vulling met behulp van je doek. Rol de vulling verder tot boven, nog steeds met behulp van je doek.
-
Rol de strudel op bakpapier, leg op een bakplaat en bestrijk met boter.
-
Bak in 30 min goudbruin in de voorverwarmde oven.
-
Bestrooi royaal met bloemsuiker en de rest van de kokos als de strudel net uit de oven komt.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven