Selder en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de wortelen en verwijder het groen. Pel de uien en snij in grove stukken. Spoel de selder en snij in stukken van 5 cm.
-
Spoel de krielaardappelen en snij in Spoel de peterselie, zwier goed droog en hak fijn.
-
Laat 150 g boter smelten en bak de varkenswangen aan in de hete boter in een Creuset stoofpot. Kruid met peper en zout. Haal de stukken uit de pan en verwijder de aangebrande boter.
-
Smelt de rest van de boter en stoof de ui, wortel en selder hierin aan. Voeg de kalfsbouillon en het bier toe. Breng aan de kook en laat 5 minuten doorkoken.
-
Leg de aangebakken varkenswangen en de aardappelen erbij. Kruid met peper en zout. Zet het deksel op de pot en laat gedurende 2 uur op een zacht vuur sudderen.
-
Check of het vlees gaar is. Dik de saus eventueel met wat maïzena in.
-
Dien op in een diep bord, versier met peterselie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtKrijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven