Gluten en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij het vlees in stukken. Schil de uien en snipper fijn.
-
Smelt de boter in een pot en bak de uien mooi bruin. Voeg het vlees toe en kruid met peper en zout. Draai de stukjes vlees om zodat ze aan alle kanten dichtgeschroeid worden.
-
Giet het donker bier erbij en vul verder aan met water tot het vlees onderstaat.
-
Voeg het laurierblaadje en takje tijm toe en laat zachtjes pruttelen tot het vlees mals en gaar is.
-
Giet voor de saus een kop zwarte koffie bij het vlees en voeg 2 eetlepels ketchup en een eetlepel aalbessenconfituur toe. Meng goed.
-
Serveer met appelmoes en gekookte aardappelen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven