Melk en Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de uien en look en snipper fijn. Bak aan in wat boter in een gietijzeren pot.
-
Meng de mosterd, peperkoek en veenbessenconfituur onder de uien.
-
Blus met het bier en laat de alcohol verdampen.
-
Voeg het vlees, de kruiden en de fond toe. Kruid goed met peper en zout.
-
Plaats het deksel erop en laat 3 à 4 u garen in de oven op 180°C. Roer af en toe eens in de pot.
-
Dik de saus in met rouxkorrels.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven