Melk en Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de ui en snij fijn.
-
Schil de wortelen en snij in rondjes.
-
Smelt een klontje boter in een stoofpot en stoof de ui en wortelstukjes aan. Haal uit de pot.
-
Wentel de stukjes vlees in wat bloem. Kruid met peper en zout.
-
Smelt een klontje boter in de pot waar de ui in gebakken werd. Bak het vlees aan.
-
Voeg de ui en wortelen terug toe.
-
Overgiet met het bier, tot het vlees onderstaat.
-
Voeg de Luikse siroop en het kruidentuiltje toe.
-
Smeer een snede brood in met mosterd en leg omgekeerd bovenop het vlees.
-
Zet het deksel op de stoofpot en laat gedurende 3 u op een zacht vuurtje sudderen.
-
Roer af en toe even om.
-
Schil de aardappelen en kook gaar in gezouten water.
-
Giet af en laat even drogen op het vuur.
-
Snipper wat peterselieblaadjes fijn.
-
Serveer het stoofvlees met de aardappelen. Strooi wat peterselie over de aardappelen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven