Eieren , Gluten , Lactose , Melk en Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Stoofvlees
Kruid het stoofvlees met peper en zout. Bak aan alle zijden bruin in hete boter.
-
Pel de uien en snipper fijn. Voeg de ui toe aan het vlees. Bestrooi alles met bloem en laat kort meedrogen. Bevochtig met het bier en voeg de laurierblaadjes toe.
-
Besmeer de sneetjes brood rijkelijk met mosterd en leg boven op het vlees.
-
Laat zachtjes garen, roer na een tijdje de sneetjes brood door het stoofvlees. Stoof tot het vlees zacht is. Kruid met peper en zout.
-
Schil de aardappelen en snij in frietjes. Was de frietjes goed en dep droog. Bak de frietjes op 140°C in de friteuse.
-
Verwarm de friteuse tot 180°C en bak de frietjes een 2de maal.
-
Witlofsalade
Snij het witlof in fijne repen en meng met de mayonaise.
-
Serveer het stoofvlees met de versgebakken frietjes en het witlofslaatje.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven