Vis , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de aardappelen en snij ze in kleine blokjes. Pel de ui en snij fijn. Pel de teentjes look en snipper fijn.
-
Hou het venkelgroen apart en snij de knol en stelen in kleine stukjes.
-
Snij de courgette in de lengte doormidden en vervolgens in halve plakjes.
-
Borstel de champignons schoon en verwijder de steeltjes.
-
Bak de champignons goudbruin in boter. Kruid met versgemalen zwarte peper en zeezout.
-
Verhit een scheut olie in een ruime pan. Bak hierin de uisnippers, venkelstukjes en knoflook zacht. Besprenkel met pastis en blus met visfond. Voeg de aardappelblokjes en courgetteplakjes toe. Breng aan de kook. Draai daarna het vuur lager en laat langzaam garen.
-
Roer de room er door en laat inkoken tot een licht gebonden saus. Gebruik indien nodig sausbinder.
-
Leg de kabeljauw in de hete saus en laat even garen. Breng verder op smaak met versgemalen zwarte peper en zeezout. Werk af met gebakken champignons en plukjes venkelgroen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven