Stoofpotje van varkenswangetjes met Affligembier
Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kruid de wangetjes goed met peper en zout. Bak ze aan in boter in een pan op een heet vuur.
-
Haal de wangetjes uit de pan en wrijf ze in met bloem die gemengd is met wat kruidenmengeling voor stoofvlees.
-
Bak in dezelfde pan de gehakte uien lichtbruin en vervolgens de gerookte spekblokjes. Haal alles uit de pan.
-
Voeg de suiker en de balsamicoazijn toe en laat lichtjes karamelliseren.
-
Doe alle ingrediënten in een stoofpot, giet het bier erbij en voeg de resterende kruiden, het takje tijm en het laurierblaadje toe.
-
Dek de pot af en laat gedurende ± 2 uur op een zacht vuurtje garen tot het vlees gaar is.
-
Voeg er na 1,5 uur een beetje Oxo (naar smaak), de ontdooide zilveruitjes en de champignons bij.
-
Dien de varkenswangetjes op met aardappelpuree, kroketjes, frietjes of tosti’s.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven