Selder , Melk , Mosterd en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Laat wat boter smelten in een pan en schroei de stukken rundvlees aan in de pan. Hou opzij.
-
Reinig de verschillende groenten. Snij de prei in ringen, haal uit de wortels en courgette bolletjes met een pomme parisiennelepel. Snij de selder fijn. Blancheer de verschillende groenten.
-
Stoof de groenten aan in wat boter. Bestrooi met wat bloem. Bevochtig met de rode wijn, rundfond en trappist. Breng op smaak met de specerijen, mosterd en cacaopoeder. Voeg het bouquet garni en de rozemarijn toe. Voeg als laatste ook de aangebakken stukken rundvlees toe en laat op een zacht vuur verder garen gedurende 1,5 tot 2 uur.
-
Verwijder het bouquet garni en schep in een diep bord.
-
Werk af met wat plukjes verse rozemarijn en serveer met natuuraardappelen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven