Stoofpotje van parelhoen met wortelspaghetti en knolselderaardappelpuree
Selder , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de sjalot en snij fijn. Bak samen met de parelhoenfilets aan in boter. Kruid met peper en zout.
-
Voeg de laurierblaadjes en tijm toe en blus met de rode wijn. Laat de alcohol verdampen.
-
Overgiet met de fond en voeg de veenbessenconfituur toe. Laat op een zacht vuurtje 25 min sudderen. Bind de saus met rouxkorrels.
-
Schil de knolselder en aardappelen. Snij in stukken en kook gaar in gezouten water.
-
Giet het vocht weg en prak tot een puree. Meng de room onder de puree en kruid met peper, zout en nootmuskaat.
-
Blancheer de wortelspaghetti en laat uitlekken.
-
Bak de gedroogde veenbessen een paar min aan in 1 el olijfolie en voeg de wortelspaghetti bij de veenbessen.
-
Draai de wortelspaghetti op rond een vork en schik op het bord, maak mooie quenelles van de puree en schik mee op het bord.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven